Blagovna znamka Cam

camDružinsko podjetje Cam je na trgu prisotno že 45 let. Sam uspeh podjetja, ki danes velja za eno izmed najbolj prepoznavnih in pomembnih proizvajalcev otroške opreme sploh, se je gradil postopoma dan za dnem, korak za korakom. Moto, ki se ga drži podjetje Cam je: gledati na svet z otrokovimi očmi, kajti otrokov svet je kraj, kjer sanje postanejo resničnost.

V tem svetu se lahko sanje otrok in staršev srečajo in v tem svetu se rojevajo rešitve, zaradi katerih nastaja več funkcijska otroška oprema, ki skozi te sanje nam, kot staršem, in otrokom polepšajo vsak prav dan.

Ste kdaj pomislili kolikokrat ste slišali besedico NE s strani naših otrok? Vsi vemo, da je to njihov način izražanja in nam s tem povedo kaj želijo in/ali kaj ne želijo oziroma, kaj jim je všeč ali jim ni všeč.

Zato jim, ko so utrujeni od hoje, ponudimo udoben, praktičen in moderen voziček ali pa ko se ne želijo kopati jih prepričajte z banjico živih barv, katere jih kar posrkajo vase… Vse Made in Italy. Tako je, podjetje Cam je ena redkih blagovnih znamk v Italiji, ki več kot 95% celotnih izdelkov še vedno proizvede v celoti v Italiji. Ta poslovna odločitev se izraža v sami odličnosti in kvaliteti izdelkov in prefinjenih detajlih.

V prid temu govorijo prestižne nagrade, ki jih podjetje Cam prejelo v zadnjih leih:
• »Epica Award for the best communications« v letih 2013, 2014 in 2015
• »Best Product« na sejmu Hong Kong Toys & Baby Exhibition 2015 za voziček Cam MINU TEDDY
• »Test carried out by »Cercapasseggini« z oceno 4,5/5 v letu 2015.
• »Best buy« v letih 2012, 2013 in 2015 v kategoriji avtosedežev po testih končnih uporabnikov v EU
• »Best Product« na sejmu Hong Kong Toys & Baby Exhibition leta 2014 za voziček Cam FLUIDO ART
• »Best product« v kategoriji stolčkov za hranjenje po raziskavah kvalitete in dizajna leta 2013 za Cam ISTANTE
• »Best Product« na sejmu Hong Kong Toys & Baby Exhibition 2011 za voziček za dvojčke Cam TWIN PULSAR

Blagovna znamka Cam je tudi ena redkih blagovnih znamk, katera prav vsako leto precej pomladi svojo kolekcijo. Tako vsako leto na trg plasirajo nove ali popolnoma prenovljene »stare« artikle. V novi kolekciji 2016 je takih artiklov kar 11.

Cam svoje artikle iz ponudbe deli na 3 poglavitne kategorije
1. Dom
Tu najdete stolčke za hranjenje, ležalnike in gugalnike, stajice, prenosne posteljice, previjalne mize in banjice.
2. Na sprehodu
V tej skupini najdete 12 različnih modularnih vozičkov in pri vsakem od teh imate na voljo veliko različnih barvnih kombinacij. Prav tako lahko izbirate med 9 različnih modeli športnih vozičkov, tudi ti pa so na voljo v različnih barvnih kombinacijah. Bogata paleta otroških vozičkov je zastavljena tako, da prav vsak lahko najde nekaj zase. Poskrbljeno je za starše, ki iščejo glamur in visok nivo estetika, tiste, ki želijo lep in odličen voziček in tudi za tiste, ki potrebujejo voziček za katerega ni potrebna debela denarnica. Pa še tudi pri teh zadnjih se kvaliteta Made in Italy zelo pozna in se brez težav postavijo ob bok bistveno dražjim modelom vozičkom nekaterih drugih blagovnih znamk.
3. V avtu
Tukaj pridete na račun vsi tisti, ki potrebujete avtosedež. Na izbiro imate 9 različnih modelov avtosedežev vseh skupin od rojstva dalje do cca 36 kg teže. Avtosedeže Cam odlikuje med drugim odlikuje odlično oblazinjenje, zaradi katerega se otrok prav v vsakem od avtosedežev Cam počuti odlično in pot je tako lažja in prijetnejša. Pri avtosedežih Cam pa igra tudi varnost pomembno vlogo pri njihovi zasnovi in izdelavi.

In ste odkrili skrivnost podjetja Cam? Imajo 45 let in še vedno so ostali samo »majhni otroci«. Nekoč je nekdo dejal, ko izgubiš tisto otroško radoživost izgubiš tisti pravi smisel življenja. Cam je ni in vas bo zagotovo še naprej razveseljeval z izdelki, ki so ustvarjeno ko na svet pogledamo skozi otrokove oči.