Spektakularen rop z vrečo za voziček

Prejšnjo sredo smo bili priča neuspelem poskusu ropa SKB banke v Celju. Roparja sta bila ujeta na ulici pri Krčmi Starman. Denar, ki sta ga ukradla so policisti našli šele nekaj dni pozneje na drugi strani mesta, v vrečki za voziček.

Roparja sta ukradla več kot 100.000 EUR. Po ropu banke sta roparja plen skrila. Rop banke sta izvedla v 10 minutah in zbežala iz prizorišča z golfom sive barve. Cestne kamere so ju posnele kako sta se divje odpeljala s kraja ropa. Zavila sta v tesno ulico, kjer kamera ni imela vidnega kota in denar predala materi, ki ju je čakala. Po pričanju obeh roparjev denar skrila v vrečo za voziček in mirno odkorakala do doma. Vreča za voziček je bila dovolj velika, da noben ni posumil, kaj se skriva v notranjosti. Po predaji denarja sta se odpeljala dalje, vendar sta po nekaj minutah vožnje naletela na policijsko zaporo in se posledično predala. Kriminalisti so se čudili, da denarja nimata pri sebi. Ni se jim sanjalo, da se 100 tisočakov mirno sprehaja po ulici v vrečki za voziček. Preiskovalci so pri zasliševanju opazili neiskrenost matere in po zahtevi za preiskavo hiše so na zadnjem mestu našli denar, v vreči za voziček. Mater so aretirali ter kazensko ovadili. Vsi vključeni so prejeli 5 letno zaporno kaznijo. Prebrisanost ne pozna meja, so komentirali preiskovalci, ki so priznali da jih je primer pripeljal v veliko slepih ulic. Kriminalisti so uspešno zaključili preiskavo, ter to posebej proslavili.

Torbe, oblačila in tudi vreče za voziček ter ostale dodatke za otroka najdete v spletni trgovini Babadu, ki jo najdete na spletnem naslovu www.babadu.si ali jih obiščite Kristalni palači, ki se nahaja v nakupovalnem centru BTC Ljubljana. Pri spletnem nakupu nad 50€ vam nudijo brezplačno dostavo. Vsekakor bolje malce prihraniti pri poštenem nakupu, kot pa oropati nekoga.