Ledeno kraljestvo

lego frozen5Ko pomolite glavo skozi okno ali ste na sprehodu vam v teh dneh prav nič ne zadiši po snegu. Zasnežene, mrzle zime so nam skoraj samo še oddaljen spomin. Tudi zimski športi potekajo večinoma samo še na umetnem snegu.

Zaradi pomanjkanja snega se nam je mogoče še toliko bolj v srca priljubila Disneyjeva risanka Ledeno kraljestvo. Le kdo je še ne pozna. Gre za epsko pravljico v kateri v glavnih vlogah nastopata princeski Anna in Elsa. Sestrici se imata zelo radi in skupaj počneta otroške vragolije, še posebno s pomočjo nadnaravnih sposobnostih, ki jih poseduje Elsa. Princeska Elsa lahko ustvari sneg in led kjerkoli si zaželi. Igre v velikih sobanah gradu so tako še posebej zanimive vse dokler se ne dogodi tragedija. Pri igri se Anna zaradi nepozornosti Else težko poškoduje. Elsa se zato skriva v grajski sobani in želi obvarovati Anno pred samo sabo.

Ko pa jima v neurju umreta še starša je Elsa primorana stopiti na plano in prevzeti kraljestvo. Na kraljevskem slavju se Elsa zaradi spora z Anno razburi in zaradi njene moči spremeni pokrajino v ledeno kraljestvo. Elsa zaradi obupa zbeži visoko v gore, kjer je v ledeni palači popolnoma izolirana od ostalega sveta. Anna pa tega ne more sprejeti, zato se skupaj z novimi prijatelji odpravi iskati sestrico. Na poti doživi prenekatero zanimivo in tudi nevarno izkušnjo. Po neverjetnih vzponih in padcih ob odlični glasbi se pravljica srečno konča. Sestrska ljubezen premaga vse in ledeno kraljestvo se znova spremeni v prelepo pomladansko pokrajino. Elsa pa kot prava kraljica poskrbi tudi za zabavo svojih podanikov in prijateljev. Olafa tako na primer vedno in povsod kljub pomladi spremlja lasten oblak s snegom. Prebivalci pa imajo drsališče za druženje in za zabavo.

Oglejte si jo skupaj!

Ogled risanke z našimi otroci je zanimiva izkušnja, saj take risanke tudi okrepijo naše vezi, saj družine nesporno zbližajo.  To pa je tudi namen risanke, saj je bila risanka pred dvema letoma predstavljena ravno v teh predbožičnih časih, ki so namenjeni zbližanju družin.

Ko vas ledeno kraljestvo obnori

Nemalo mamic in tudi očkov je vsaj tako norih ali še celo bolj na junake iz risanke, kot so njihovi otroci. Risanka je ravno zaradi tega prava uspešnica, ker se jo lahko gleda in gleda. Ker pa je ledeno kraljestvo tako uspešna risanka je  uspešnica tudi vsak artikel, ki pride na tržišče.

Lansko leto je bila največja uspešnica iz ledenega kraljestva princeska Elsa, katero je  v predbožičnem času dostavljalo le redko podjetje tako pri nas kot tudi po svetu. Letos je podobno z lego kockami ledeno kraljestvo. Večini ponudnikov v Sloveniji je kock zmanjkalo že pred časom.

Obstajajo pa izjeme!. Tako kot je bilo lansko leto tik pred božičem mogoče dobiti princesko Elso je bilo tudi do sedaj mogoče dobiti kocke Ledeno kraljestvo samo še v spletni trgovini Bimbo, katera se na te uspešnice najbolje pripravi in v zadnjem trenutku razveseli tako otroke kot starše.

Upamo, do bo prihodnje leto ravno tako in bodo naši otroci dobili darilo, ki si ga želijo. Hvala Bimbo.