Avtomobilsko dvigalo- z njim bo vaše delo še bolj profesionalno

Vsi avtomehaniki, vulkanizerji in avtoličarji vedo, da je avtomobilsko dvigalo je nepogrešljiva oprema v vsaki profesionalni avtodelavnici. Brez njih pač ne morejo.

Avtomobilska dvigala za avtomehanike, zračni kompresorji in dvigala za motorna kolesa so proizvodi, ki so skoraj stoodstotno namenjeni profesionalni rabi. Zelo pomembno je, da gre za dvigala najboljše kakovosti. Na trgu obstaja široka paleta proizvodov, zato je potrebno biti zelo previden pri izbiri, saj lahko na primer odpoved ali okvara centrirnega stroja za gume povzročila izpad posla.
Poznamo več vrst dvigal, dvosteberna, škarjasta, vgradna kazetna, štiristeberna in vulkanizerska in še in še. Dvosteberna so konstruirana za razna avtoservisna dela. Izbirate lahko med različnimi nosilnostmi in različnimi višinami stebrov ter ročnim in elektronskim načinom upravljanja. Škarjasta so namenjena za montažo na površino tal ali montažo v tla. Izbirate lahko med različnimi oblikami in različnimi dolžinami ploščadi. Prednost vgradnih kazetnih dvigal je majhna potrebna površina, v primerjavi z nadtalnimi dvigali.

Spletna trgovina na strani orodje-zabjek.si ponuja res najboljša dvigala za vrhunsko profesionalno rabo. Trgovina ŽABJEK d.o.o. že od leta 1993 zagotavlja vsem svojim kupcem in trgovskim partnerjem možnost nabave tudi ostalega vrhunskega in profesionalnega orodja, ki je potrebno v vsaki avtodelavnici. Na njihovem trgu zastopajo svetovno uveljavljene proizvajalce najvišjih kakovostnih razredov, ko so na primer Ingersoll Rand, KS TOOLS, Makita, Milwaukee in še in še bi lahko naštevali. Poleg tega pa nudijo tudi pomoč, svetovanje, predstavitev in hitro servisno podporo. Imajo namreč urejeno potniško mrežo po celotni Sloveniji. Njihov glavni cilj je, konkurenčnost in to, da ostanejo vodilni na svojem področju.

Ker je preživetje njihovega podjetja odvisno tudi od zadovoljnih strank, ki se k vračajo, si ne morejo privoščiti, da bi prodajali orodje in opremo slabe kvalitete, zato ponujajo le najbolj vrhunske in najbolj kakovostne artikle. Zagotavljajo tudi kvaliteten servis na vso opremo in nudijo garancijsko dobo za vse artikle, ki jih stranke prinesejo v popravilo ali zamenjavo.