Opel Ljubljana – prodaja novih in rabljenih vozil

Bi radi kupili novo vozilo ali pa vas zanima nakup rabljenega vozila Opel?

Potem je Opel Ljubljana pravi naslov za vas, saj vam nudijo prodajo novih in rabljenih vozil te blagovne znamke. Pri njih lahko kupite vse modele po konkurenčnih cenah, pri nakupu pa vam tudi svetujejo ter vam pomagajo izbrati najbolj primeren avto za vas. V njihovi ponudbi so raznolika vozila, med katerimi boste zagotovo našli tudi kakšnega, ki bo primeren za vas.

Prodaja malo rabljenih in tesnih vozil Opel

Opel Ljubljana vam med drugim nudi tudi nakup testnih vozil. Gre za testna vozila, ki so bila rabljena manj kot eno leto in pri nakupu katerih dobite tudi tovarniško garancijo, cena pa je precej nižja, kot če bi kupili novo vozilo. Zaradi tega se vam vsekakor splača preveriti tudi to možnost, saj lahko tako kakovostno in skoraj novo vozilo dobite po nižji ceni.

Dobro ohranjena rabljena vozila

Ker AC Trobec deluje tudi kot pooblaščeni servis vozil Opel, so rabljena vozila, ki jih kupite pri njih, ne le strokovno pregledana, preden gredo v prodajo, ampak pogosto tudi redno servisirana prav pri njih. Zaradi tega zgodovino vozil, ki jih prodajajo, zelo dobro poznajo, kar je vsekakor velik plus. To pomeni, da vam lahko točno povedo, kako je bil avto servisiran in vzdrževan.

Ugodni pogoji financiranja

Če želite kupiti nov avto, je pomembno preveriti tudi, kakšne pogoje financiranja vam nudi ponudnik in ali lahko pri njem pri nakupu novega avtomobila dobite kakršne koli ugodnosti. Opel Ljubljana vam nudi tudi zelo ugodne pogoje financiranja, pri čemer so vam na voljo različne možnosti. Pri tem vam bodo znali tudi svetovati, katera možnost bi bila najboljša za vas oziroma s pomočjo katere variante boste lahko izbrani avtomobil kupili po najnižji ceni. Pri tem vam pogosto nudijo tudi različne akcije in popuste, s pomočjo katerih lahko že tako konkurenčno ceno še dodatno znižate. Zaradi tega se vsekakor splača pogledati, kaj vam ponujajo.

Nakup novih in rabljenih vozil Opel

Ne glede na to, ali kupujete novo ali rabljeno vozilo, se vsekakor splača preveriti ponudbo na ac-trobec.si oziroma v AC Trobec v Ljubljani. Njihova ponudba vozil oziroma različnih modelov je namreč velika in raznolika, predvsem pa cenovno ugodna. Kontaktirajte jih in se dogovorite za nakup vozila po svoji meri!