Kateri kolagen za lase izbrati?

kolagen za lase

Iščete kolagen za lase? Niste zadovoljni z videzom ali strukturo vaših las? So vaši lasje tanki in krhki ter se vam pogosto cepijo? Si želite bolj bujnih, močnejših in lepših las? Nekateri ljudje imajo v mladosti čudovite lase, a z leti ti postajajo tanjši in redkejši. Spet drugi ljudje imajo že od nekdaj krhke in tanke lase, zato preizkušajo različne šampone, gele, maske za lase in lepotne tretmaje v frizerskem salonu, da bi to spremenili. Pa to zares pomaga?

Lepota se skriva od znotraj

Za to, da poskrbimo za lepše lase, je v resnici potreben drugačen pristop. Začeti je treba od znotraj, saj je prav v tem, ali ima naše telo na voljo dovolj vseh snovi, ki jih potrebuje, skrivnost lepega videza. Na to, kako bodo videti naši lasje, recimo zelo vpliva beljakovina po imenu kolagen, ki jo ima v mladosti običajno naše telo dovolj, kasneje v življenju pa jo naše telo preneha tvoriti oziroma se njena tvorba upočasni, kar vsekakor vpliva tudi na naše telo in na to, kako so videti naši lasje.

Zakaj lasje postanejo krhki in bolj redki?

Vsi vemo, da imajo starejši ljudje redkejše in tanjše lase, ki tudi bolj izpadajo. Pri moških, pa tudi nekaterih ženskah, se v starejši življenjski dobi lahko pojavi tudi plešavost. Takšni znaki sicer predstavljajo normalen proces staranja, vendar pa ta proces lahko upočasnimo, če vemo, kaj ga povzroča. Kolagen za lase nam pri tem lahko učinkovito pomaga, saj prav pomanjkanje te beljakovine v telesu povzroča bolj krhke in tanjše lase oziroma njihovo izpadanje.

Prehranski dodatek za bujne, močne in zdrave lase

Če si želimo bolj bujnih in močnejših las, je jemanje te pomembne beljakovine v obliki prehranskega dodatka najboljši način za to. Tako se bodo vaši lasje namreč okrepili, postali bolj bujni in tudi bolj zdravi, seveda pa bo to vplivalo tudi na njihov videz. Tako boste zagotovo bolj zadovoljni s svojo pričesko in kmalu boste ugotovili, da ne potrebujete nobenih dragih frizerskih tretmajev, posebnih šamponov ali drugim kozmetičnih izdelkov, ampak vam do lepše pričeske lahko pomaga prav kolagen za lase!