Gel nohti za urejen videz

Za urejen videz vsake ženske zagotovo najbolje poskrbijo tako imenovani gel nohti, za katere ste verjetno že slišali, saj se o njih veliko govori. So namreč skorajda trajni, saj boste z njimi ostale zelo lepo urejene tudi do več tednov. Tako se vam ne bo treba nenehno ukvarjati z manikiro, ampak boste zanjo poskrbele na vsakih 14 dni, vmes pa uživale v svoji urejenosti in v vseh drugih rečeh, za katere vam sicer zmeraj zmanjkuje časa.

Postopek izdelave gel nohtov

Lepi nohti brez umetnega videza

V primeru, da mislite, da gel nohti poskrbijo za umeten videz, potem ste jih najbrž zamenjali s kakšno drugo vrsto manikire oziroma ste videli le slabo narejene izdelke. Dobro narejeni gel nohti namreč ne bi smeli biti prav nič debelejši od drugih vrst manikire oziroma od nohtov nalakiranih s klasičnim lakom. Res je sicer, da takšna manikira obsega več plasti, a so te zelo tanke, zato na debelino ne bi smele vplivati, vplivajo le na boljšo prekrivnost in na bolj popoln videz, ki izgleda zelo naravno.

Vsekakor se vam v primeru, da si želite bolj urejenih nohtov, ki bodo takšni ostali dlje časa, splača poiskati kozmetični salon ali nohtno stilistko, ki bo zanje poskrbela na profesionalen način in tako, da bodo vaši nohti še vedno videti naravno. To je vsekakor možno! Če ne verjamete, pobrskajte po spletu ali pa vprašajte kakšno prijateljico, ki ima lepo urejene nohte, kako si jih ureja. Verjetno vam bo povedala, da njeno skrivnost predstavljajo prav geli, ki si jih nanese sama ali s pomočjo nohtne stilistke v kozmetičnem salonu.

Za naraven in urejen videz nohtov

Če si torej tudi vi želite naravnega, a hkrati urejenega videza na vaših nohtih, so gel nohti zagotovo nekaj, kar vam to lahko omogoči. Zato se pozanimajte, kaj vse potrebujete za takšno urejanje doma oziroma se odpravite v kozmetični salon, kjer vas bodo uredili po vaših željah ter poskrbeli za to, da bo vaša manikira čim bolj trajna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *