Sodobni kopalniški radiatorji Vigo

Kopalniški radiatorji Vigo delujejo s pomočjo električne energije. To pomeni, da jih preprosto vklopite v električno vtičnico in že začnejo segrevati prostor. Če torej potrebujete enostaven vir ogrevanja za vašo kopalnico, je to zagotovo dobra rešitev, ki ponuja odlično razmerje med zelo dostopno ceno in visoko učinkovitostjo. Poleg tega pa imajo še kar nekaj drugih prednosti, zaradi katerih se velja odločiti za nakup takšnega grelnika.

električne zidne grijalice Vigo
https://silenos-grijanje.com/

Praktično oblikovani in enostavni za uporabo

Zakaj so kopalniški radiatorji Vigo prava izbira za vse, ki iščejo rešitev za ogrevanje kopalnice? Temu v prid govori kar nekaj razlogov:

  • praktično oblikovanje,
  • zasedejo le malo prostora,
  • enostavna montaža praktično kamorkoli,
  • dostopna cena,
  • visoka učinkovitost,
  • preprosto upravljanje,
  • več stopenj delovanja,
  • neodvisnost od centralnega sistema ogrevanja,
  • hitro delovanje.

Različni modeli, ki omogočajo tudi sušenje perila

Na voljo vam je več modelov, med katerimi so nekateri prilagojeni prav kopalnici. Po eni strani je to pomembno z vidika varnosti, saj imajo takšni modeli zaščito pred vodo, po drugi strani pa je to pomembno tudi z vidika funkcionalnosti. Modela Vigo EHR in Vigo EHR PRO sta namreč oblikovana na prav poseben način – kot lestev. Zaradi tega se lahko uporabljata ne le kot grelnik, ampak tudi kot priročni sušilnik.

Vsekakor se lahko uporabljata tudi v drugih prostorih, a v kopalnici ta dodatna funkcionalnost še kako pride prav, saj boste tako na takšnem grelniku lahko kadarkoli posušili mokre brisače in drugo mokro perilo. S tem boste poskrbeli za boljšo higieno in preprečili nastanek neprijetnega vonja na vaših brisačah.

Vsak od omenjenih modelov je na razpolago v več različicah, ki se med seboj razlikujejo glede na moč in dimenzije. Kakšna moč bo primerna za vas, je odvisno od tega, kako velika je vaša kopalnica. Za zelo majhne kopalnice bo zadostovala že manjša moč, pri večjih kopalnicah pa je treba poskrbeti za večjo učinkovitost, če želimo, da bi bil prostor v najkrajšem času res dobro ogret. Kopalniški radiatorji Vigo bodo prav zagotovo lahko poskrbeli za to, zato boste z njimi gotovo zadovoljni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *