Kako se pa jaz počutim v otroškem vozičku?

stokke-car-seat-hot-sale-Free-Shipping-And-Fast-Delivery-High-Qualit-Baby-Prams-Stokke-PramVeš, komaj sem prijokal na ta svet in še prav nič ne poznam, a kljub temu sem radoveden in bi rad čim prej odkril moj novi svet. Malce ti bom pomagal in ti povedal kaj jaz vidim skozi moje oči.

V začetku sicer slabo vidim in zato mi je popolnoma vseeno kako zgleda košara, ki je pritrjena na otroški voziček in njene lastnosti. Pomembno mi je samo, da se v njej počutim varno in prijetno, saj nočem, da me zebe. Veš, navajen sem na toplejše okolje in mi za enkrat paše bolj toplo okolje. Če me v košari tudi voziš v avtu poskrbi, da bo košara imela vse priključke za namestitev v avto in bo imela ustrezno dokumentacijo, da je varna. Mislim, da ne želiš da padem ven ali še kaj hujšega, ali ne? Za prevoz v avtu največkrat uporabi avtosedež, saj so le ti boljši in naj bo košara samo občasna rešitev. Ko me voziš na vozičku pa uporabi košaro, tam imam več prostora in rad se že kaj gibljem. V avtosedežu pa se težko gibljem zaradi njegove oblike.

Večino časa preživim v otroškem vozičku

Vendar ti povem, košaro in avtosedež bom hitro prerasel, saj bom mojo težo v samo 6 mesecih skoraj potrojil. Takrat pa bom živahnejši in želel bom odkrivati svet z veliko žlico. Posadi me v otroški voziček in pelji na sprehod. Takoj se bom igral, umiril in nazadnje največkrat  zaspal. No pa sem nakazal skoraj že vse kar potrebujem pri otroškem vozičku. Najprej rabim dovolj prostora za igranje in spoznavanje sveta. Nočem, da me voziček drži pri miru, želim skakati, gledati naprej, se obračati nazaj in igrati z vsem s čimer se lahko. Zato naj bo sedež dovolj širok za udobno sedenje in igranje. Še najbolje je, da mi na varovalno prečko namestiš kakšno igračko, ki me bo zamotila. Pa prosim vedno naj bom pripet v vozičku, da ne padem ven. Hvaležnem pa ti bom, če mi kupiš  otroški voziček, kateremu se poleg naklona hrbtišča nastavlja tudi naslon za nogice. Naslon za nogice mi lahko dvigneš, ko zaspim ampak dvigni ga tudi, ko se igram, saj ko se šele učim sedeti mi opora nogic veliko pomeni. Ko pa postanem utrujen želim gledati in slišati mamico. Že v trebuhu sem jo spoznaval in jo najbolje poznam. Takrat pa me obrni k mamici in spusti naklon navzdol, da bom prijetno ležal in kmalu me bo zmanjkalo. Obvezno poskrbi, da me ne bo zeblo, saj imam še vedno raje toplejše prostore kot hladnejše.

879_1Vseskozi pa mi bo v lepše, če ima otroški voziček v katerem me voziš dobro vzmetenje in bo zame vožnja mirnejša in prijetnejša. Če pa me boš vozil po makadamu pa mi prijatelji pravijo, da so boljši vozički z velikimi kolesi.

Veš, če se mi izbereš otroški voziček, v katerem se dobro počutim bom v njem preživel veliko  lepih trenutkov do starosti 3 let. Pa tudi tebi bo tako lažje, saj ti ne bom skozi v napoto po tvojih rokah.

Sedaj, ko pa sem ti povedal že skoraj vse bom malo zadremal, ti pa obišči otroško  spletno trgovino Bimbo.si in tam izberi voziček zame. Tam imajo res izredno ponudbo vozičkov za vse terene in za vsak žep.